In de kijker

22 juni 2016

Nieuw hoofdkantoor voor Encon - duurzaamste kantoorgebouw van Europa

Nieuw hoofdkantoor voor Encon - duurzaamste kantoorgebouw van Europa

Als innovatief bedrijf is Encon continu op zoek naar vernieuwing.  Dit vormt dan ook de basis voor ons nieuw kantoorpand. Het gebouw zal fungeren als voorbeeld voor toekomstige panden. 

Daarom is er bij de basis rekening gehouden met volgende eisen:

  • Duurzaamheid, rekening houdend met kosten-efficiëntie
  • Functionaliteit en praktische invulling voor de medewerkers
  • Kantoor, rekening houdend met het nieuwe werken

Infinity

Bij een bijzonder gebouw hoort een bijzondere naam. Infinity is het geworden. Van bovenuit gezien heeft het gebouw de vorm van het oneindigheidsteken. Binnenin is de structuur zo opgebouwd dat je kan blijven wandelen langs de kantoren zonder dat je ooit moet stoppen. De oneindigheid staat vanzelfsprekend symbool voor duurzaamheid. Naast duurzaamheid staat het Infinity ook voor het doorzettingsvermogen en de creativiteit waarmee de medewerkers van Encon naar oplossingen zoeken om de activiteiten van bedrijven kostenefficiënter, milieuvriendelijker en nog meer toekomstgericht te maken.

Voor ons is ‘Infinity’ het kantoor voor de toekomst. Dit heeft de ambitie om verregaande technieken en ideeën te verzamelen, met prototypes te werken en een mogelijke toekomst te voorspellen. Een kantoor hoort daarom de best beschikbare technieken te tonen. Technieken die hun werkzaamheid elke dag bewijzen en waarvan we weten hoe efficiënt ze zijn en hoe rendabel ze vanuit financieel oogpunt zijn. Alles wat in het Encon-kantoor te zien zal zijn, moet ook een verstandige keuze kunnen zijn voor een ander bedrijf. 

Kijk ook naar de Infinity website op: http://www.infinity-building.be/
Terug naar overzicht

Qfor Kmo portefeuille