Vacatures

Wil je werken in een dynamisch bedrijf dat in volle groei is en zorgt voor een groenere toekomst... aarzel dan niet om online te solliciteren op onze volgende vacatures!

STAGEOPDRACHT

“GASLOZE & DUURZAME WARMTE BINNEN DE INDUSTRIE”

Lees meer

PV Specialist (junior/medior)

Word jij ook zo moe van bedrijven die alleen maar praten over duurzaamheid? Wil jij ook technologie realiseren, die daadwerkelijk energie bespaart of opwekt? Heb je een technische opleiding afgerond, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je nieuwsgierig ingesteld?

Lees meer

Projectleider Duurzame energie

Word jij ook zo moe van bedrijven die alleen maar praten over duurzaamheid? Wil jij ook technologie realiseren, die daadwerkelijk energie bespaart of opwekt? Heb je een technische opleiding afgrond, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je nieuwsgierig ingesteld? Dan zijn we vanwege groei van onze organisatie op zoek naar jou, in de rol van Projectleider Duurzame energie!

Lees meer

Project engineer Duurzame energie

Word jij ook zo moe van bedrijven die alleen maar praten over duurzaamheid? Wil jij ook technologie realiseren, die daadwerkelijk energie bespaart of opwekt? Heb je een technische opleiding afgrond, werk je graag high-level aan systemen, en ben je nieuwsgierig ingesteld? Dan zijn we vanwege groei van onze organisatie op zoek naar jou, in de rol van Project engineer Duurzame energie!

Lees meer

Qfor Kmo portefeuille